Wine Membership

De verrukkelijke voordelen van uw Servir Frais-wijnabonnement:
• Elk kwartaal een samenstelling van 12 door ons geselecteerde wijnen
• Dus altijd iets lekkers in huis!
• 15% korting op de normale prijs
• Om af te halen of gratis thuis te laten bezorgen
• Als wijnabonnee altijd 10% korting op het hele assortiment (uitgezonderd sterke drank, olieën, specerijen en delicatessen)
• U wordt uitgenodig voor exclusieve proeverijen van de nieuwste wijnen!
• De prijs varieert van minimaal 300 gulden tot maximaal 350 gulden (incl. OB) per kwartaal

Een wijs man zei ooit: ‘’Het leven is niets om zonder wijn te ondergaan.”
Wijn is een bron van gezelligheid en genot, en geeft glans aan vele momenten. Daarom is het ontzettend prettig om altijd wat mooie flessen in huis te hebben. Het desolate gevoel van misgrijpen – net wanneer de dorst toeslaat- is namelijk iets verschrikkelijks. Gelukkig hebben we bij Servir Frais dé oplossing:

Het Servir Fras Wijnabonnement, altijd iets lekkers in huis – geniaal gemak – klinkend voordeel!

U ontvangt elk kwartaal een fraaie krat met twaalf fijne wijnen
U halt hem bij ons op of laat hem lekker thuis afleveren: 12 handgeselecteerde kwaliteitswijnen. Wat er precies in zit is een verrassing, maar u kunt altijd rekenen op een mix van wit, rood en rosé; van huiswijnen, de betere wijnen en enkele topwijnen. In de kerstperiode treft u ook wat feestelijke wijnen aan, waaronder wat bubbels, en in het wildseizoen bijvoorbeeld wat wildere wijnen, waarbij pak ‘m beet een hert graag het haasje is. Als pièce de résistance ontvangt u een mooie omschrijving van de wijnen, plus wat heerlijke menusuggesties. En hadden we al gemeld dat u als wijnabonnee 15% voordeliger uit bent?
Servir Frais: een feest in elke fles
Al meer dan 10 jaar stellen wij ons wijnassortiment persoonlijk en met smaak voor u samen. We struinen de kleine ambachtelijke Europese wijnboeren af, op zoek naar de juweeltjes, de verrassingen, de flesssen die de ware wijnvreugde brengen. Diezelfde liefde, kennis en aandacht zitten in de samenstelling van uw krat. U heeft niet dus zomaar een wijnabonnement, maar een Servir Frais- wijnabonnement en dat proeft u. u serveert uzelf – en uw gasten – wijnen die deugen met volle teugen.